Preskoči na glavni sadržaj

Edukacija za provedbu ostalih revizijskih angažmana definiranih posebnim propisima u sklopu Programa državne potpore za poticanje ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela

Hrvatski audiovizualni centar organizira edukaciju revizora za izradu revizijskih izvješća za audiovizualna djela koja se u Republici Hrvatskoj snimaju u sklopu Programa državne potpore za poticanje ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela.

Edukacija će se održati online (putem aplikacije Zoom), 16. listopada (petak) od 9.00-11.00h.

Edukaciju će voditi Siniša Babić (HAVC, Odjel za financije), Tamara Babun (Hrvatska udruga producenata), Josipa Dasović (Odvjetnički ured Dasović) i Tanja Ladović Blažević (HAVC, Odjel za poticanje ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela).

Prijava za edukaciju je obavezna. Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da ispunjeni obrazac prijave do 12. listopada 2020. pošalju na adresu elektroničke pošte: filmingincroatia@havc.hr

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.