Preskoči na glavni sadržaj

EAVE Puentes u partnerstvu s inicijativom RE-ACT održava se u Puli u sklopu 64. PFF-a

Prva rezidencijalna koprodukcijska radionica u sklopu programa EAVE Puentes Europa-Latinska Amerika 2017 održat će se u Puli za vrijeme 64. Pulskog filmskog festivala u srpnju 2017. godine, u partnerstvu s inicijativom RE-ACT.

RE-ACT inicijativu pokrenuli su Hrvatski audiovizualni centar, Audiovizualni fond talijanske pokrajine Furlanije-Julijske krajine i Slovenski filmski centar kako bi pomogli razvoj koprodukcijskih projekata na dva načina: kroz godišnju RE-ACT razvojnu koprodukcijsku radionicu i kroz novčanu potporu razvoju koprodukcijskih projekata.

Puentes je jedan od programa cijenjenog europskog edukacijskog programa za razvoj filmskih projekata EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs), čiji je cilj poticanje suradnje između europskih i latinoameričkih filmaša na njihovim dugometražnim filmskim projektima u razvoju.

Tijekom prve rezidencijalne radionice u sklopu programa Puentes 2017. godine (12. - 16. srpnja 2017.), koja će se održati za vrijeme 64. Pulskog filmskog festivala (15. - 22. srpnja 2017.) polaznicima programa Puentes priključit će se filmaši iz regija/zemalja inicijative RE-ACT sa svojim projektima u razvoju.

Više informacija uskoro će biti dostupno na web stranici RE-ACT-a i EAVE-a.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.