Preskoči na glavni sadržaj

Domaći TV serijal Maličke u programu usavršavanja MIDPOINT TV Launch 2020.

TV serijal Maličke redateljice Dore Šustić i producentice Maje Pek-Brünjes (Antitalent) uvršten je u program usavršavanja MIDPOINT TV Launch 2020.

Televizijski serijal Maličke obuhvaća priču o Luciji, Vesni, Ivi, Ruži i Maji, najboljim prijateljicama koje se muče sa životnom svakodnevnicom u suvremenom Zagrebu ‒ od nestabilnih honorarnih poslova, kreativnih blokada do burnih odnosa i konzervativnih obitelji. Međutim, kad Lucija zatrudni i odluči se za pobačaj, pet prijateljica suočava se s problemom jer nova desničarska vlada dovodi u pitanje pravo njegova odabira. U trenutku kad politička odluka počne prijetiti Lucijinu zdravlju, djevojke čine sve što je u njihovoj moći kako bi je podržale i sačuvale prijateljstvo unatoč različitim međusobnim karakterima i vanjskim pritiscima.

Za ovogodišnje izdanje programa usavršavanja MIDPOINT TV Launch odabrano je ukupno 20 sudionika, odnosno 9 projekata, a cjelovit popis odabranih potražite na ovoj poveznici

Voditelji timova bit će mađarski producent Gábor Krigler (Joyrider), ujedno voditelj programa usavršavanja, engleski pisac/scenarist i voditelj razvoja TV projekata Ben Morris (Mr. Selfridge, Bancroft) te francuski TV scenarist i producent Cyril Tysz (SKAM France). Uz navedene voditelje, u ulozi gosta predavača sudjelovat će također Maggie Murphy, Ben Harris i Steve Matthews.

Prva od tri sesije radionica će se održati online od 10. do 22. lipnja. Sve detalje o programu MIDPOINT TV Launch pronađite na službenoj stranici

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE-Ured MEDIA Hrvatske

Naslovna fotografija: Dora Šustić; Maja Pek-Brünjes

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.