Preskoči na glavni sadržaj

Domaći autori kratkometražnih filmova predstavljaju se u Ljubljani

Društvo slovenskih redatelja (Drušvo slovenskih režiserjev, DSR) 23. siječnja u Slovenskoj kinoteki u Ljubljani organizira događaj posvećen mladim hrvatskim redateljima kratkometražnih filmova u sklopu kojeg će se prikazati pet naslova od kojih će neke predstaviti sami autori. 

Tako će 23. siječnja u 21 sati pred slovenskom publikom biti prikazati filmovi: Terarij Hane Jušić, Manjača Tina Žanića, Piknik Jure Pavlovića, Sanjala si da si sretna Ivane Škrabalo i Tlo pod nogama Sonje Tarokić. Nakon projekcije uslijedit će razgovor s autorima na kojem će sudjelovati Hana Jušić, Tin Žanić i Sonja Tarokić, a događaj je besplatan i otvoren za javnost. 

Domaćin događaja pod nazivom 'Dijalog s redateljima' i selektor filmova je Miroslav Mandić iz Društva slovenskih redatelja, a svi odabrani naslovi ostvarili su zapažene tuzemne i inozemne festivalske uspjehe te zajedno bili prikazani na više od 200 filmskih festivala. 

Sve ostale detalje potražite na službenim stranicama Društva slovenskih redatelja ili na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.