Preskoči na glavni sadržaj

Dokumentarni projekt Goli Tihe Klare Gudac osvojio nagradu DOK.incubator u Sarajevu

10. srpnja u večernjim satima na Festivalskom trgu u Sarajevu održana je ceremonija dodjele nagrada za sudionike specijalizirane radionice Rough Cut Boutique koja se održavala od 8. srpnja u okviru Sarajevo Film Festivala.

Hrvatski dokumentarni projekt Goli (Bosiljak u kamenu)/Naked (Basil in the Stone) redateljice Tihe Klare Gudac (FACTUM) osvojio je nagradu DOK.incubator. Nagrada uključuje sudjelovanje na programu usavršavanja u Bratislavi i konzultacije s vrhunskim profesionalcima.

Predstavnica FIFDH-a (Filmskog festivala i foruma za ljudska prava) iz Ženeve, Jasmin Bašić dodijelila je nagradu FIFDH Geneva Cash Award projektu Ain't No Cinderellas turske redateljice Emel Celebi.

Priliku da se predstavi na CineLink Work in Progressu i da bude prikazan velikom broju uglednih osoba iz filmske industrije ove je godine dobio projekt Totonel rumunjskog redatelja Alexandera Nanaua.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.