Preskoči na glavni sadržaj

DKE MEDIA i Kultura: Europa za kreativni, kulturni i AV sektor 

Hrvatski Desk Kreativne Europe – uredi MEDIA i Kultura, organiziraju zajedničko online događanje pod nazivom: Europa za kreativni, kulturni i AV sektor koje će se održati u utorak 29. studenog u 10 sati.

Na zajedničkom događanju Kultura & MEDIA deska bit će predstavljeni rezultati hrvatskih korisnika programa Kreativna Europa u razdoblju od 2014. godine do danas. U drugom dijelu događanja, sudjelovat će predstavnik Europskog investicijskog fonda (EIF) koji će sudionike upoznati s mogućnostima i osnovnim informacijama o djelovanju te institucije u kontekstu kreativnog, kulturnog i AV sektora.

EIF je europska institucija čija je glavna zadaća ekonomska podrška stvaranju, rastu i razvoju malih i srednjih poduzeća, a osnovana je 1993. godine temeljem prijedloga donesenog na Europskom vijeću u Edinburgu u prosincu 1992. godine.

Za sudjelovanje na online događanju potrebno je ispuniti PRIJAVU, a link za sudjelovanje će biti dostavljen neposredno prije samog događanja.

 PROGRAM  

 • 10:00
  Pozdravna riječ
 • 10:10 – 10:35    
  Hrvatska u Kreativnoj Europi - potprogram MEDIA
  /Martina Petrović, HR MEDIA Desk/
 • 10:35 – 11: 00    
  Hrvatska u Kreativnoj Europi – potprogram Kultura
  /Anera Stopfer, HR Desk Kultura/
 • 11:00 – 11:45    
  Što Europski investicijski fond znači za kreativni, kulturni i AV sektor?
  /Jorge Jorge Sanz, Mandate Development Officer EIF/ Romana Stanciukaite, Transaction and Relationship Officer EIF
×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.