Preskoči na glavni sadržaj

Divljaci stižu u kina diljem Europe

Dugometražni igrani prvijenac redatelja Darija Lonjaka Divljaci u hrvatska kina stiže 2. lipnja, a istoga dana počinje i kinodistribucija u Srbiji. Osim toga, film će se moći pogledati u kinodvoranama diljem Europe.

Akcijska komedija Divljaci Darija Lonjaka u multipleks kina u Hrvatskoj i u Srbiji stiže 2. lipnja. Film će, osim toga, imati paralelnu distribuciju u čak šest zemalja, uključujući Austriju, Švicarsku, Njemačku i Crnu Goru. U Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, Divljaci će se prikazivati u čak 40 gradova.

Divljaci su priča o navijačima hrvatske nogometne reprezentacije koji odluče gledati Hrvatsku u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi, ali nemaju novaca za put. Odluče se na pljačku, ali kada plan pođe po krivu, prisiljeni su pobjeći od policije preko granice u BiH, u čijim šumama nailaze na skriveni teroristički kamp. Tu počinje avantura prepuna akcije, smijeha, napetosti i neočekivanih obrata.

Film je producirao Jozo Patljak (Alka Film), scenarij supotpisuju Velimir Grgić, Dario Lonjak i Ivo Balenović, a uloge nose Alen Liverić, Branko Janković, Borko Perić, Dejan Aćimović, Slavko Sobin i mnogi drugi. 

Distributer filma je Alka Film, a kroz sve faze financijski ga je podržao Hrvatski audiovizualni centar. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.