Preskoči na glavni sadržaj

COVID-19: HAVC uvodi dodatne mjere opreza

Nastavno na mjere opreza Vlade Republike Hrvatske vezano za epidemiju virusa COVID-19 te naputke Stožera civilne zaštite, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Chris Marcich, u okviru redovnog poslovanja Centra, uveo je dodatne mjere opreza radi zaštite zaposlenika Centra, korisnika Centra i građana Republike Hrvatske. 

U periodu od 16. ožujka 2020. do 30. ožujka 2020. u prostorijama HAVC-a, Nova Ves 18, Zagreb i prostorijama DKE-Ured MEDIA Hrvatske, Ulica Kralja Zvonimira 20, Zagreb uvode se sljedeće mjere:

Otkazuju se svi sastanci u prostorijama HAVC-a. Ostajemo dostupni telefonom i elektronskom poštom.

Korisnici Centra su zamoljeni da svu dokumentaciju dostavljaju elektroničkim putem. Prijave na sve aktualne Javne pozive vrše se online putem korisničkog portala na ovoj poveznici

U hitnim slučajevima molimo kontaktirajte Ured ravnatelja na email: ured.ravnatelja@havc.hr

Ukoliko biste imali kakvih dodatnih pitanja Centar je dostupan na broju 01/6041080 ili na info@havc.hr

Naglašavamo da su ovo mjere opreza. Nema razloga za paniku. Vrijeme je za solidarnost i maksimalne napore da se spriječi širenje virusa COVID-19. U poslovanju i daljnjim radnjama ravnat ćemo se prema uputama nadležnih institucija RH, a poglavito Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i priopćenja Ministarstva kulture.

Hvala na razumijevanju! 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.