Preskoči na glavni sadržaj

CNC i Francuski institut u Parizu: otvoren poziv za prijave na koprodukcijsku radionicu

Nacionalni centar francuskog filma i pokretne slike (CNC) i Francuski institut u Parizu pozivaju redatelje/ice i producente/ice da se do 25. kolovoza sa svojim projektima prijave na radionicu namijenjenu poticanju koprodukcija između Francuske i zemalja zapadnog Balkana, Hrvatske i Slovenije.

Program radionice održava se 14. i 15. studenog u Parizu. 

Prvi dan France-Balkan Co-production radionice rezerviran je za panel raspravu, a drugi dan je posvećen B2B sastancima između redatelja i/ili producenata odabranih projekata i producenata iz Francuske. 

Program je namijenjen razvoju koprodukcija između Francuske i zemalja zapadnog Balkana, Hrvatske i Slovenije.

Poziv je otvoren za sve projekte igranih, animiranih i dokumentarnih filmova u trajanju duljem od 60 minuta, za koje je planirana kinodistribucija, a čije snimanje ne počinje prije proljeća 2026. godine. 

Prijave s opisom projekata na engleskom jeziku šalju se na e-mail adresu laetitia.kulyk@diplomatie.gouv.fr (Laëtitia Kulyk). 

Prijava mora sadržavati:

  • Prezentaciju projekta u razvoju (maksimalno 6 strana);
  • CV redatelja/ice i producenta/ice
  • Pisma namjere redatelja/ice i producenta/ice

Rok za podnošenje prijava je 25. kolovoza 2024. godine. Odabrani sudionici bit će o tome obavješteni 9. rujna.

Poziv na engleskom jeziku možete pronaći OVDJE

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.