Preskoči na glavni sadržaj

Christopher Peter Marcich ponovno imenovan ravnateljem Hrvatskog audiovizualnog centra

Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra na 10. sjednici u 6. sazivu jednoglasno je imenovao Christophera Petera Marcicha za ravnatelja HAVC-a s mandatom od četiri godine. Ravnateljev drugi mandat počinje 2. svibnja ove godine. 

U ponedjeljak, 20. ožujka, nakon provedenih razgovora sa svim kandidatima, održana je 10. sjednica Upravnog odbora HAVC-a kojoj su prisustvovali predsjednik Davor Švaić te članovi Dunja Roić, Željko Tufekčić, Mladen Čutura i Tajana Tomić

Upravni odbor jednoglasno je imenovao Christophera Petera Marcicha za ravnatelja HAVC-a s mandatom od četiri godine. Marcichu je ovo drugi mandat, a na dužnost ravnatelja prvi put je stupio 1. svibnja 2019. godine

"Iznimno sam zahvalan što mi je Upravni odbor ponovno ukazao povjerenje da nastavim svoju ulogu ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra te da i dalje, uz svesrdnu podršku i pomoć ekipe iz HAVC-a, radim na učinkovitoj provedbi Nacionalnog programa," rekao je tim povodom Chris Marcich. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.