Preskoči na glavni sadržaj

Blank_filmski inkubator raspisao natječaj za kratki igrani film

Blank_filmski inkubator godišnje napravi pet profesionalnih kratkih igranih filmova te se ove godine daje šansa svima za prijavu priče koja će se producirati do finalnog filma. Naslov filma mora biti: Bježi! Tema mora odgovarati naslovu – radnja mora biti brza i 'zeznuta' te se događati u ljeto. 

Preporučeno trajanje filma je od 10 do 15 minuta, a konačni cilj natječaja realizacija odabranog projekta. Minimalna dob autora je 18 godina. Broj projekata koje jedna osoba može poslati ograničen je na jedan. Pod projektom se podrazumijeva: sinopsis (1-2 kartice) i scenosljed (2-7 kartica), a rok za slanje je produljen do 1. svibnja 2018. godine.

Prihvaćaju se isključivo originalna djela. Autor mora imati puna prava na projekt koji šalje. S pobjednikom natječaja će na daljnjem razvoju projekta raditi tim scenarista. Pobjednik sam može biti redatelj filma ili u suradnji s Blankom odabrati drugog redatelja. Troškove produkcije filma će pokriti Blank, a producent filma će biti Dario Juričan. Predviđeno snimanje filma je ljeto 2018. Blank zadržava pravo neodabira pobjednika ukoliko ne bude zadovoljan kvalitetom pristiglih projekata. Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 10. svibnja 2018., a pobjednik će biti obaviješten mailom.

E-mail prijava na: info@blankzg.hr s naznakom: 'Za Kratki' te obavezno priložiti:
CV (max. 1 kartica) & kontakte (adresa & mob)
Sinopsis (1-2 kartice) i scenosljed ( 2-7 kartica)
Sve poslati u privitku maila u jedom word ili PDF dokumentu!

Naslov filma mora biti: Bježi! Tema mora odgovarati naslovu – radnja mora biti brza i 'zeznuta' te se događati u ljeto, a sve ostale informacije potražite na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.