Preskoči na glavni sadržaj

Besplatne filmske radionice u Petrinji, Glini i Sisku

Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija organizira besplatne filmske radionice za srednjoškolce i mlade u Petrinji, Glini i Sisku. Nakon početnih predavanja, radionice "sele" online. Za sudjelovanje je potrebno što prije ispuniti prijavnicu. Radionice kreću 18. (Glina, Petrinja) i 19. prosinca (Sisak). 

Radionica je namijenjena  srednjoškolcima i mladima s i bez iskustva u području filma, a na svaku radionicu prima se maksimalno osam polaznika. Prednost će, ističu organizatori, imati oni koji se prvi jave. Prijave se primaju do početka radionice ili do popunjenja mjesta. 

Voditelji radionice su Dario JuričanSaša Paparella, autori dugometražnog serijala Gazda.

Online prijavnica nalazi se na OVOJ poveznici

Radionica u Glini počinje 18. prosinca, a traje od 9 do 12 sati u Knjižnici i čitaonici Glina (S. i A. Radića 10). U Petrinji počinje istog datuma, a održava se od 13 do 17 sati u prostoru Udruge Iks (Artura Turkulina 43). 

Radionica u Sisku počinje 19. prosinca, a odvija se od 9 do 12 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak (Rimska ulica 27). 

Detaljan plan radionice i ostale detalje možete saznati OVDJE

Program se odvija uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.