Preskoči na glavni sadržaj

Besplatna radionica kostimografije za film i televiziju

Zagrebački filmski ured u suradnji s Centrom za filmsku i televizijsku dizajn produkciju organizira dvodnevnu radionicu kostimografije za film i televiziju. 

Radionice će se održati 22. i 23. listopada na Zagrebačkom Velesajmu (Kineski paviljon 11a) u vremenu od 18.00 do 19.30 sati, te su besplatne za sve polaznike.

Dvodnevna radionica obuhvaća osnove kostimografije, ali i finalni rad na filmskim setovima. Kako kroz razumijevanje scenarija vizualno oblikovati likove, kako izraditi troškovnik, filmski kontinuitet, patiniranja, priprema garderobe, finalne probe kostima i rad na filmskom setu – neke su od tema koje će se obraditi na radionici.

Voditeljice radionice su kostimografkinja Željka Franulović i asistentica kostimografije Ana Kala Kovačević. One će na konkretnim primjerima filmova i serija na kojima su radile te praktično pokazati cijeli proces filmskog kostimografskog stvaralaštva. 

Molimo vas da se za radionicu prijavite na mail info@filmzagreb.hr. Prijave su otvorene do 21. listopada ili do popunjavanja broja polaznika, a sukladno epidemiološkim propisima. 

Detaljan program radionice potražite u prilogu s desne strane teksta. 

*Naslovna fotografija/ilustracija preuzeta je sa web stranice ulupuh.hr 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.