Preskoči na glavni sadržaj

Besplatna radionica filmske maske

Nakon radionice kostimografije za film i televiziju, Zagrebački filmski ured organizira i dvodnevnu radionicu filmske maske koja će se održati 28. i 29. listopada 2020. godine, od 18 do 21 sat, u prostorijama Travel&Technology HUB Gacka 16. 

Polaznici će se na radionici upoznati s kratkim scenarijem po čijem predlošku će kreirati i prezentirati masku. Upoznat će se i s izradom filmskog kontinuiteta, apliciranjem rana, modrica i posjekotina, te osmišljavanjem likova iz scenarija. Na modelu će se prikazati osnove filmske maske i prezentirati kreativni proces.

Voditeljica radionice je Ivana Pralija, slikarica maske i edukator Level plus udruge, osnovane za promicanje kulture filma i rada na filmu. Iskustvo je stekla kroz rad na dvadesetak dugometražnih filmova, kratkih filmova, serija i projekata, domaće i strane produkcije kao što su The Hitman's Wife's Bodyguard, Mamma Mia! Here We Go Again, Počivali u miru, Larin izbor te mnogi drugi. 

Molimo vas da se za radionicu prijavite na mail info@filmzagreb.hr. Prijave su otvorene do 26. listopada ili do popunjavanja broja polaznika, a sukladno epidemiološkim propisima

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.