Preskoči na glavni sadržaj

Autorska RUNDA s Igorom Bezinovićem u Osijeku

Prva autorska večer Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, predstavit će filmove redatelja Igora Bezinovića. Održat će se u subotu, 3. prosinca u 19 sati u osječkoj Galeriji Waldinger.

Kroz tri filmska bloka, Igor Bezinović predstavit će filmove: Natprosječan, Cartolina de Momijan 2, Vrlo kratki izlet, Susret, Čekanje, Kratki obiteljski film, Od Kršana do Peroja, Kierkegaard Benjamin. Nakon filmova, uslijedit će razgovor s autorom.

Igor Bezinović diplomirao je filozofiju, sociologiju i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Filmom se bavi profesionalno i amaterski. Režirao je trinaest kratkometražnih filmova i dugometražni dokumentarac Blokada. Trenutačno završava svoj prvi dugometražni igrani film. Jedan je od voditelja Restartove Škole dokumentarnog filma.

Autorska RUNDA dio je godišnjeg programa Filmske RUNDE, koja se ove godine po prvi put predstavila osječkoj publici. U autorskim večerima predstavljaju se mladi filmski autori. Cilj je projekta kroz edukativne programe i projekcije ponuditi kontinuitet filmske edukacije i zanimljiv kulturnog sadržaja u Osijeku.

Program je besplatan za sve posjetitelje.

Naslovna fotografija: Od Kršana do Peroja

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.