Preskoči na glavni sadržaj

ASIFA Hrvatske predstavlja nove talente

U maloj dvorani kina Tuškanac u srijedu, 28. rujna održat će se prva jesenska Večer animacije na kojoj će se predstaviti 11 najboljih filmova iz srednje i istočne Europe. Program Visegrad Animation Forum New Talents 2016 predstavit će Draško Ivezić, koordinator platforme za Hrvatsku. 

Visegrad Animation Forum edukativna je platforma čiji je cilj podržati mlade profesionalce, pomoći im da razviju svoje projekte s iskusnim međunarodnim stručnjacima i da se umreže. Platforma također pomaže kod pitchinga te uz radionice za autore i producente pruža podršku kod priprema za dobru prezentaciju projekta. Radionice su usredotočene na tri ključna elementa svakog projekta: struktura priče, realan plan razvoja projekta i strukturiranje dobrog pitcha.

Projekt 'New Talents' Visegrad Animation Foruma služi za promociju najtalentiranijih animatora iz srednje i istočne Europe, a cilj je predstaviti 11 najboljih svake godine prvenstveno na festivalima animiranog filma i mjestima gdje mogu upoznati producente i profesionalce, ali ujedno se i predstaviti široj javnosti. 

Večeri animacije organizira ASIFA Hrvatske u partnerstvu s Hrvatskim filmskim savezom i kinom Tuškanac. Ulaz na Večer animacije je besplatan, a sve ostale detalje potražite na ovoj poveznici

 Program filmova:  

Cowboyland / Kovbojsko (Dávid Štumpf)
Wolf Games / Vučje igre (Jelena Oroz)
Fences / Płoty (Natalia Krawczuk)
Beyond / Beyond (Milan Kopasz)
The more I know  / Čim Vic Vim (Marek Náprstek)
Composition / Kompozicija (Mitja Manček)
Mosaic, the waltz of spleen / Mozaika,Walc Śledziony (Andrea Guizar)
Tale / Mese (Attila Bertóti)
Rivers / Rzeki (Daria Kopiec)
The nise of licking / A Nyalintas Nesze (Nadja Andrasev)
Happy End / Happy End (Jan Saska

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.