Preskoči na glavni sadržaj

ADU pomaže stanovnicima Gunje 

U ponedjeljak 26. svibnja u 20 sati u kinu Tuškanac u Zagrebu održat će se humanitarna projekcija kratkometražnog igranog filma Priča o Mari iz Velog Varoša Igora Šeregija te dugometražnog Velika ljepota Paola Sorrentina, u organizaciji Akademije dramske umjetnosti u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je stanovnicima Gunje.

Dio je to humanitarne inicijative HELP Gunja koju su prije nekoliko dana pokrenuli studenti Akademije dramske umjetnosti koji dolaze upravo iz poplavljenih područja u Gunji i okolici. Cijena ulaznice za ovu priliku iznosi 15 kuna, a sav prikupljeni iznos uplatit će se na žiro-račun Općine Gunja.

Ovi studenti ujedno su i članovi Studija kreativnih ideja iz Gunje, jednog od najaktivnijih filmskih klubova u zemlji. U suradnji s drugim studentima Akademije napravili su i kratke video-isječke kojima pozivaju sve svoje kolege na solidarnost i pomoć stanovništvu nastradalom od poplava.

Video-isječke možete pogledati ovdje.

Uz ovu kino-akciju, u petak 23. svibnja u 20 sati u Akademijinoj dvorani F5 u Frankopanskoj 22 održat će se i humanitarna izvedba predstave Rekonstrukcija, ispita iz scenskog pokreta 2. godine studija glume pod mentorstvom Ksenije Zec i Saše Božića.

Ako niste u Zagrebu i ne možete prisustvovati ovim događanjima, iz inicijative HELP Gunja pozivaju da svoje donacije uplatite izravno na posebni žiro-račun Općine Gunja: HR0924850031500005992.

Podsjećamo da je aktivan i telefonski broj 060 90 11 putem kojeg možete donirati 6,25 kn (PDV uključen) za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.