Preskoči na glavni sadržaj

Novosti

PODSJETNIK: Prikupljanje podataka za izradu kataloških i promotivnih publikacija za 2021. i 2022. godinu

Hrvatski audiovizualni centar priprema Katalog hrvatskog filma za 2021. godinu, promotivne brošure o projektima u postprodukciji za 2022. godinu te online katalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a. Publikacije će sadržavati podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na hrvatskom i/ili na engleskom jeziku.

Utorak, 19.10.2021.

Otvoreno savjetovanje s javnošću o Nacrtima Pravilnika o očevidniku prikazivača, Pravilnika o očevidniku distributera, Pravilnika o očevidniku producenata i Pravilnika o vođenju evidencije snimanja

Hrvatski audiovizualni centar (u daljnjem tekstu: HAVC) otvara savjetovanje s javnošću o nacrtima Pravilnika o očevidniku prikazivača, Pravilnika o očevidniku distributera, Pravilnika o očevidniku producenata i Pravilnika o vođenju evidencije snimanja (u daljnjem tekstu: pravilnici). 

Četvtak, 14.10.2021.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.