Preskoči na glavni sadržaj

9. Revija europskog filma u Kinu Metropolis MSU i na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Od utorka, 5. do četvrtka, 21. srpnja 2022., prigodom obilježavanja devete godine članstva Hrvatske u Europskoj uniji održat će se 9. Revija europskog filma u Kinu Metropolis MSU i na Ljetnoj pozornici Tuškanac.

U Kinu Metropolis s početkom u 20 sati prikazat će se sedam zagrebačkih kinopremijera, a od 13. srpnja kreće tjedan svakodnevnih projekcija na Ljetnoj pozornici Tuškanac s početkom u 21.30 sati, gdje će biti prikazano šest najpopularnijih europskih filmova iz repertoara Kina Metropolis te premijera hrvatskog filma 4:2 redatelja Anđela Jurkasa.

Filmovi dolaze iz Italije, Francuske, Švedske, Španjolske, Belgije, Danske, Njemačke i Hrvatske, a žanrovski su to romantične komedije, trileri i drame. Osim spomenute premijere filma 4:2, od domaćih naslova posjetitelje očekuje i nagrađivani dokumentarac Ljubav oko svijeta Anđele i Davora Rostuhar

Program 9. Revije europskog filma moguće je pratiti na web-stranicama Revije europskog filma, Kina Metropolis i na Facebook stranici događaja

Ulaz na sve projekcije je slobodan, no broj sjedala je ograničen, stoga se gledatelji pozivaju da zauzmu svoja mjesta na vrijeme. 

Program 9. Revije europskog filma odvija se zahvaljujući potpori Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Hrvatskog audiovizualnog centra.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.