Preskoči na glavni sadržaj

'360 stupnjeva u životu tinejdžera': VR radionica za srednjoškolce 

Udruga Restart organizira radionice 'VR leksikon – 360 stupnjeva u životu tinejdžera' u subotu 27. i nedjelju 28. travnja od 11 do 16 sati u Zagrebu. Radionice su besplatne i provode se pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra.

Koristeći se najnovijom tehnologijom sfernog videa, u proljetnoj vikend radionici projekta 'VR leksikon', grupe zagrebačkih srednjoškolaca naučit će koristiti sve popularniju tehniku snimanja videa u 360 stupnjeva, kombinirajući pravila klasične filmske dramaturgije i nove oblike izražavanja u kružnom videoprostoru.

Novim projektom 'VR leksikon – 360 stupnjeva u životu tinejdžera' udruga Restart želi svakodnevicu mladih srednjoškolaca približiti članovima njihove zajednice, u svrhu boljeg međugeneracijskog razumijevanja, poticanja mladih na otvorenost, toleranciju i individualnost te u svrhu savladavanja novih filmskih metoda izražavanja kao i stjecanje potrebnih, važnih i aktualnih tehnoloških znanja.

Radionicu vode Ivan Granić i Mislav Šćukanec Rezniček, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra. Više o radionici i voditeljima možete pročitati na službenoj stranici Restarta.

Zainteresirani srednjoškolci prijave mogu poslati na edukacija@restarted.hr. Poziv na prijave je otvoren do popunjenja mjesta. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.