Preskoči na glavni sadržaj

25. nagrada filmu F20 na festivalu u SAD-u

Dugometražni igrani film F20 osvojio je Nagradu za najbolji igrani film na netom završenom 7. Erie međunarodnom filmskom festivalu koji se od 11. do 20. prosinca održao u gradu Erie, na obali istoimenog jezera u državi Pensilvaniji u SAD-u. 

Na festivalu je u natjecateljskim programima sudjelovalo ukupno 25 dugometražnih filmova, devet dokumentarnih, devet kratkometražnih, šest eksperimentalnih i četiri animirana. 

Prema riječima direktora festivala Franka Lecznera ovo izdanje festivala je bilo najuspješnije od osnutka, unatoč ograničenjima zbog pandemije. Navedeno priznanje je do sada ukupno 25. nagrada koju je dobio film F20. Sve ostale detalje o nagrađenim filmovima potražite na ovoj poveznici

Glavne uloge u filmu tumače Romina Tonković, Filip Mayer, Lana Ujević i Robert Budak, uz Mladena Vulića, Alena Liverića, Almu Pricu, Alena Šalinovića, Borisa Miholjevića, Kseniju Marinković i Gorana Grgića. Dugometražni igrani film F20, nastao je u režiji Arsena Antona Ostojića, prema scenariju Hrvoja Sadarića te u produkciji Filmosaurus Rexa i u koprodukciji s GripFilmom, Interfilmom, CineCro i Embrio productions. 

Naslovna fotografija: scena iz filma F20

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.