Preskoči na glavni sadržaj

2 sunčana dana, Šamar i Tulum na međunarodnom filmskom festivalu u Cottbusu

Od 2. do 7. studenoga u njemačkom gradu Cottbusu održava se Međunarodni filmski festival istočnoeuropskog filma na kojem ove godine sudjeluju i tri hrvatska filma, 2 sunčana dana Ognjena Sviličića te kratkometražni igrani filmovi Šamar Nebojše Slijepčevića i Tulum Dalibora Matanića.
 

Slijepčevićev film dio je omnibusa Zagrebačke priče, a prikazat će se u sklopu natjecateljske konkurencije kratkometražnih filmova, dok će Matanićev kratki film bit prikazan u sklopu programa Crossing the East. Prikazivanje filma 2 sunčana dana u programu Focus ujedno je i međunarodna premijera Sviličićevog filma koji je svoju svjetsku premijeru imao na ovogodišnjem festivalu igranog filma u Puli.

Film 2 sunčana dana nastao je u produkciji Maxima filma i koprodukciji s Kinoelektron iz Francuske, Šamar u produkciji Studia dim, a Tulum u produkciji Kinorame.

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.