Preskoči na glavni sadržaj

10. Talents Sarajevo

Sedam mladh filmskih profesionalaca iz Hrvatske sudjelovalo je na 10. Talents Sarajevu, festivalskoj platformi namijenjenoj promociji i umrežavanju mladih filmskih profesionalaca iz regije. Riječ je o glumicama Juditi Franković i Dariji Karić te glumcu Ediju Ćeliću, producentici Tajani Bakota, scenaristu Ivanu Turkoviću Krnjaku, snimateljici Dubravki Kurobasa i redateljici Silvi Ćapin, koja je u programskom segmentu Pack&Pitch pod stručnim mentorstvom radila na svom projektu Tajnice (produkcija Eclectica). Njezin projekt naposljetku je proglašen najboljim u ovome programu.

Tajnice su jedan od šest projekata uvrštenih u ovogodišnje izdanje Pack&Pitcha. Prva nagrada uključuje automatski poziv na razvojnu platformu SFF-a CineLink iduće godine. Producenti filma su Ivan Kelava i Rea Rajčić iz producentske kuće Eclectica.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.