Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodni program umrežavanja i obuke filmskih montažera i dizajnera zvuka FOCUS

Stručnjaci iz područja filmske montaže i dizajna zvuka odabrali su po četvero filmaša iz Hrvatske, Slovenije i Italije koji će sudjelovati na drugom međunarodnom programu obuke i umrežavanja FOCUS, koji se održava u sklopu 14. izdanja Međunarodnog filmskog festivala Kino Otok - Isola Cinema u Sloveniji. 

Sudionici iz Hrvatske su filmski montažeri Dunja Sikirić i Tomislav Stojanović te dizajneri zvuka Luka Gamulin i Viktor Grabar

Sudionici programa će, također, imati priliku predstaviti svoje trenutne projekte i objasniti svoj pristup i viziju međunarodnim producentima, redateljima i ostalim filmašima. 

Program obuke i umrežavanja za filmske stručnjake na početku karijere iz Hrvatske, Italije i Slovenije PRO Otok: FOCUS za filmske montažere i dizajnere zvuka u sklopu 14. izdanja Međunarodnog filmskog festivala Kino Otok – Isola Cinema (Slovenija) održava se u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom, Audiovizualnim fondom Friuli-Venezia Giulia (Italija), Slovenskim filmskim centrom, zavodom Motovila / Deskom Kreativne Europe Slovenije, MEDIA Deskom Kreativne Europe Torina (Italija), MEDIA Deskom Kreativne Europe Hrvatske, Udruženjem stručnjaka za postprodukciju Slovenije i Školom za zvuk iz Velike Britanije. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.