Preskoči na glavni sadržaj

Lago Film Fest

Lago Film Fest u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom organizirao je fokus program na suvremeni hrvatski kratkometražni film u kojem će biti prikazano šest naslova, od kojih je jedan - Terarij Hane Jušić - odabran i za prikazivanje u međunarodnom natjecateljskom programu.

10. Lago Film Fest, međunarodni festival kratkometražnog i dokumentarnog filma i scenarija, održavao se od 18. do 26. srpnja u gradiću Revine Lago u Italiji. Više informacija o programu potražite na službenoj stranici festivala.

EuroVision Croatia: fokus na suvremeni hrvatski kratkometražni film

Program EuroVision Croatia na programu je bio u četvrtak, 24. srpnja. Usmjeren je na igrane i animirane filmove koji se bave temama odrastanja i sazrijevanja te društvenim i kreativnim silnicama koje od najranije dobi oblikuju pojedinca. U sklopu predstavljanja programa na festivalu je gostovao redatelj Ivan Sikavica.

U programu su bili prikazani:

Terarij Hane Jušić također je odabran za prikazivanje u međunarodnom natjecateljskom programu.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.