Preskoči na glavni sadržaj

SEED – South East European Documentaries @ DOK Leipzig

Organiziran od strane Restarta u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom te s još osam regionalnih partnera, SEED je inicijativa za poticanje umrežavanja, koprodukcija i ostalih oblika suradnje među profesionalcima na području dokumentarnog filma u regiji.

Četvrta godina održavanja regionalne inicijative SEED – South East European Documentaries organizirana je u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Partneri projekta su Centar za kinematografiju Kosova, Filmski fond Sarajevo, Slovenski filmski centar, Agencija za film republike Makedonije i Filmski centar Srbije, a realiziran je u suradnji sa Balkan Documentary Center - Bugarska, Mediteran Film Festival Široki Brijeg i Dokufest Prizren. Cilj ove inicijative je skrenuti pozornost na regionalne koprodukcijske potencijale, predstaviti najnovije filmske naslove i poticati umrežavanje među dokumentaristima unutar Jugoistočne Europe i izvan nje.

Ovogodišnje izdanje SEED-a održat će se u sklopu 59. Međunarodnog festivala dokumentarnog i animiranog filma DOK Leipzig, koji će se održati od 31. listopada do 6. studenog 2016.

Detalje o programu ovogodišnjeg SEED-a objavit ćemo uskoro.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.