Preskoči na glavni sadržaj

Future Frames 2016: Tonći Gaćina među 10 najperspektivnijih mladih europskih filmaša

Diplomski dokumentarni film Turizam! Tonćija Gaćine jedan je od 10 naslova koji će biti prikazan u programu Future Frames Međunarodnog filmskog festivala u Karlovim Varima. Riječ je o inicijativi čiji je cilj skrenuti pozornost na perspektivna mlada imena europske kinematografije, nastala u organizaciji Međunarodne mreže za promociju europskog filma European Film Promotion (EFP) te Međunarodnog filmskog festivala u Karlovim Varima. Program se sastoji od 10 kratkometražnih i srednjometražniih filmova nastalih u okviru obrazovne institucije (filmske akademije ili škole), a uz Gaćinin Turizam! prikazani su i filmovi iz još devet europskih zemalja: Austrije, Belgije, Švedske, Švicarske, Njemačke, Poljske, Norveške, Rumunjske i Gruzije.

Future Frames trajao je dva dana (4. i 5. srpnja 2016.), a održan je tijekom 51. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Karlovim Varima. Uz projekcije filmova, polaznici su sudjelovali u nizu networking događaja osmišljenih da donedavnim studentima olakšaju prve profesionalne korake u međunarodnoj filmskoj industriji.

.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.