Preskoči na glavni sadržaj

Humanitarne projekcije Šegrta Hlapića 9. ožujka 2014. za pomoć Mili Biljanoviću

U nedjelju 9. ožujka u kinima diljem Hrvatske održat će se dobrotvorna projekcija filmskog hita Šegrt Hlapić u kojem glavnu ulogu igra Mile Biljanović, najmlađe dijete preminulog samohranog oca Darka Biljanovića.

Ovu humanitarnu projekciju organizira Hrvatski audiovizualni centar, kako bi pomogao djeci Darka Biljanovića da ostanu zajedno. Biljanović je umro od teške bolesti 14. veljače ove godine. Po struci inženjer, široj je javnosti bio poznat kao internetski bloger i povremeni kolumnist portala Index. Mnogi ga pamte kao svestranu osobu – pjesnika, organizatora koncerata, kuhara i dobrog prijatelja. Iza sebe je ostavio troje djece: 21-godišnju Tamaru, 18-godišnju Nadinu i 13-godišnjeg Milu koji je odličnim nastupom u ulozi Šegrta Hlapića postao mlada hrvatska filmska zvijezda.

Njih troje sada trebaju podršku svih ljudi dobre volje kako bi ostali zajedno, kako bi uredno otplaćivali kredit za stan, kako bi se školovali i kako bi ostvarili svoje snove i snove svoga oca koji im se za života u potpunosti posvetio.

Pomoći možete kupnjom ulaznice za projekciju Šegrta Hlapića. Film će u nedjelju 9. ožujka biti prikazan u svim nezavisnim kinima diljem Hrvatske te u multipleksima CineStar i Cineplexx – ukupno na 40 kinoekrana.

Uz HAVC, humanitarnu projekciju organizira i produkcijska kuća Maydi film i video, distributer filma Blitz film i video, te svi kinoprikazivači koji se u potpunosti odriču prihoda te će oni biti donirani malom Mili Biljanoviću i njegovim sestrama.

Ako još niste pogledali film, uključite se u ovu humanitarnu akciju i provjerite zašto je Šegrta Hlapića već vidjelo više od 135.000 gledatelja!

Raspored projekcija potražite na linku ispod.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.