Preskoči na glavni sadržaj

Revizija

view in english
  • 2009.
  • 3'21''
  • video
  • boja

Ženske ruke prelistavaju šestotinjak crteža pimpeka nacrtanih na papiru sa zaglavljem tvornice mjernih alata. Ruke zatvaraju i odlažu mapu na stranu. Ispod mape se uz fotografsku preciznost vidi uzorak onoga što je u mapi prikazano. Ruka poseže za tim jedinstvenim primjerkom kako bi otkrila je li on stvaran.

Režija
Goran Trbuljak
Produkcija
Zagreb film

Goran Trbuljak (1948.) diplomirao je grafiku na Likovnoj akademiji u Zagrebu, a kasnije i na Akademiji za film, kazalište i TV – Odsjek kamera. Izlagao je na 20-ak samostalnih izložbi i stotinjak u zemlji i inozemstvu. Snimio je dvadesetak igranih cjelovečernjih filmova te isto toliko kratkih igranih i dokumentarnih filmova. Višestruko je nagrađivan za likovnu djelatnost i snimateljski rad. Predaje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Režirao je animirane filmove Svaki je dan za sebe svi zajedno nikad (2002.), Duplex (2002.) i Plakatkino (2008.).

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.