Preskoči na glavni sadržaj

Pod konopom

view in english
  • 2010.
  • 5'22"
  • beta SP, video
  • stop-animacija, 2D
  • boja

Pod jednim balkonom cvate zajednica izgubljenih kvačica za rublje. Ima ih svakakvih – plastičnih i drvenih, crvenih, plavih i žutih, sa i bez opruga – sve su iste, a opet različite. Unatoč njihovom bogatom društvenom životu, sve one sanjaju isti san: da se vrate na konopac.

Režija
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Scenarij
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Animacija
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Dizajn
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Kamera
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Montaža
Ivan Klepac i Slave Lukarov
Glazba
Zoran Madžirov
Oblikovanje zvuka
Siniša Krneta
Producent
Vinko Brešan
Produkcija
Otompotom i Zagreb film

Ivan Klepac (1975.) diplomirao je 2000. godine na Arhitektonskom fakultetu. Suosnivač je udruge Otompotom unutar koje djeluje na polju likovne, multimedijalne i filmske umjetnosti te kao producent umjetničkih radionica i izložbi. Suorganizator je međunarodnog festivala animiranog filma Supertoon. Radi kao samostalni ilustrator, grafički i web dizajner te animator.

Slave Lukarov (1972.) diplomirao je 1996. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Suosnivač je udruge Otompotom te organizator niza likovnih i strip radionica. Suorganizator je međunarodnog festivala animiranog filma Supertoon i autor 16 kratkih filmova koji su prikazivani i nagrađivani na brojnim festivalima. Sudjelovao je na 15 samostalnih i 8 skupnih likovnih izložbi.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.