Preskoči na glavni sadržaj

Monster Master

view in english
  • 2012.
  • 4'30"
  • video
  • 2D
  • boja

Ulični svirač Bongo, koji dane provodi svirajući glazbu na ulici i ispijajući vino, u jednom od svojih lutanja gradom naleti na zanimljivu gramofonsku ploču u izlogu trgovine rabljenom robom. Budući da je plitkog džepa, ne kupuje ploču, no to nije obična gramofonska ploča te ona sama pronalazi put do Bongove kuće. Kad Bongo stavi ploču na gramofon iz nje s glazbom izleti i Monster, tj. duh rock'n'rolla koji u njoj živi i odvodi ga u svoj paralelni svemir...

Režija
Zvonimir Haramija
Scenarij
Zvonimir Haramija
Animacija
Zvonimir Haramija, Ana Horvat
Dizajn
Zvonimir Haramija
Dizajn likova
Zvonimir Haramija
Kompoziting
Zvonimir Haramija, Mario Moškon Šarunić
Montaža
Zvonimir Haramija
Oblikovanje zvuka
Dalibor Grubačević
Producentica
Maša Udovičić
Produkcija
Bold Studio

Zvonimir Haramija diplomirao je na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti 2007. Animacijom se bavi od 2004. Od 2004. do 2007. surađivao je na različitim projektima Croatia Filma i Zagreb filma kao animator te na nacrtima i knjigama snimanja. Radio je na nekoliko animiranih obrazovnih projekata za Helbing Verlag namijenjenih austrijskom i njemačkom tržištu. Na zagrebačkoj Umjetničkoj gimnaziji 2008. i 2009. predavao je crtanje i slikanje. Godine 2009. priključio se Bold Studiju, gdje je radio kao glavni animator na filmu My Way Veljka Popovića, prema romanu Svjetlana Junakovića.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.