Preskoči na glavni sadržaj

Larin izbor: Izgubljeni princ

view in english
  • 2012.
  • 97'
  • boja
  • obiteljski, drama

Filmski nastavak televizijske uspješnice Larin izbor nastavlja priču o nesreći koja je razdvojila bračni par – smrt sina Zlaje. Lara i Jakov su otuđeni u tuzi do trenutka kada Jakov kao ribar sreće dječaka koji ga podsjeti na Zlaju. Daljnjom istragom otkriva da je Zlaja živ te da ga je oteo njegov zli brat Dinko skrivajući se pod lažnim identitetom na omanjem otoku. Dinko shvaća da je u opasnosti da bude otkriven što pokušava spriječiti kaosom i sabotažom lokalne procesije. Nada da im je sin živ spaja Laru i Jakova koji uspijevaju svladati Dinka, spasiti sina i ponovo se ujediniti kao obitelj.

Režija
Tomislav Rukavina
Scenarij
Branko Ružić
Prema priči
Milo Grisogono, Jelena Veljača
Kamera
Mišo Orepić H.F.S.
Montaža
Sven Pavlinić
Scenografija
Danijel Završki
Kostimografija
Robert Sever
Glazba
Tonči Huljić
Oblikovanje zvuka
Vladimir Božić, Milan Čekić
Uloge
Ivan Herceg, Doris Pinčić, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, Stefan Kapičić, David Šikić
Producentica
Sanja Tucman
Produkcija
Media Pro Audiovizual d.o.o.
Distribucija
Continental film

Tomislav Rukavina (1975.) rođen je u Zagrebu gdje je pohađao Klasičnu gimnaziju. 2002 g. diplomirao na odsjeku filmske i TV režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Asistirao je na desetak domaćih igranih filmova i koprodukcija. Od 1994. do 1998. radi na HTV-u kao asistent redatelja i redatelj emisija u dječjem, zabavnom i programu ozbiljne glazbe. Autor je nekoliko nagrađivanih dokumentarnih filmova te brojnih glazbenih i reklamnih spotova. Redatelj filma od 360 stupnjeva za Hrvatski paviljon na „EXPO 2000 Hannover“. 2004. zajedno s Brunom  Razumom i Ozrenom Soldom otvara produkcijsku kuću 24 sedam d.o.o.
Oktavijan za najbolji glazbeni spot: 1999. White Xmas – GOT
Oktavijan za najbolji namjenski film: 2000. špica Motovun Film Festival, 2001. špica Pula Film Festival

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.