Preskoči na glavni sadržaj

Laboratorij boja

view in english
  • 2009.
  • 16'30"
  • HDV
  • boja
  • Orig. naslov: Colour LAB

Ekscentrični znanstvenik u laboratoriju za proučavanje boja odabire ženskog 'zamorca' iz inkubatora i u sklopu pokusa izlaže je svim bojama spektra. Ona reagira nepredvidljivim pokretima i plesom, što rezultira zanimljivim promjenama u njezinu ponašanju. Eksperiment propada zbog uništenja laboratorijske opreme, a doktor bijesno odlazi u inkubator kako bi od samog sebe načinio budućeg pokusnog kunića.

Režija
Vladimir Končar
Scenarij
Maša Kolar i Zoran Marković
Kamera
Vladimir Končar
Montaža
Vladimir Končar
Scenografija
Petra Dančević
Kostimografija
Petra Dančević
Koreografija
Maša Kolar i Zoran Marković
Plesači
Maša Kolar i Zoran Marković
Producenti
Maša Kolar i Zoran Marković
Produkcija
Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Gradsko kazalište Sisak

Vladimir Končar (Bjelovar, 1978.) je multidisciplinarni vizualni umjetnik. Studirao je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Član je Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD) te sekcije multimedije i intermedije Hrvatske udruge likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (ULUPUH). Jedan je od osnivača multimedijskog dizajn studija Revolucija. Autor je brojnih eksperimentalnih filmova i nekoliko kratkih dokumentaraca s posebnim fokusom na ples. Sudjelovao je na 19 skupnih i 9 samostalnih izložaba u Hrvatskoj i svijetu. Dobitnik je nekoliko nagrada, a njegovi su radovi objavljeni u prestižnim publikacijama za umjetnost i dizajn.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.