Preskoči na glavni sadržaj

Kakav divan dan

view in english
  • 2011.
  • 12'
  • digibeta, beta SP
  • boja

Rana jesen. Dva muškarca šeću šumom koja vješto spaja zeleni plašt ljeta i smeđu najavu jeseni. Ne koračaju stazom ili uhodanim putevima, ali putem koji prate ima dovoljno čistine da hodaju jedan uz drugog. Atmosfera šume – boje, zvukovi, svježina – obojici daje želju i inspiraciju za razgovor. Teme su im dobro poznate; ugodan je to razgovor. Poigravaju se detaljima koji ih potiču na daljnji razgovor. Čak i kada im ne pođe za rukom prepoznati pokoji detalj, priča se nastavlja, nema smetnje...

Režija
Romana Rožić
Scenarij
Hrvoje Magić
Kamera
Dinka Radonić
Montaža
Vjeran Pavlinić
Kostimografija
Michela Muzgonja
Glazba
Anita Andreis Žganec
Oblikovanje zvuka
Martin Semenčić
Uloge
Frano Mašković, Franjo Kuhar
Producentica
Vera Robić-Škarica
Produkcija
Hrvatski filmski savez (HFS)

Romana Rožić rođena je 1963. godine u Velikoj Gorici. Završila je filmsku i TV režiju pri Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Ima dvadesetak godina iskustva kao scenaristica, redateljica i tekstopisac u medijima: TV-u, filmu, kazalištu, radiju i tisku. Od studentskih dana surađuje s Hrvatskom radiotelevizijom na kojoj autorski ostvaruje brojne emisije i dokumentarne filmove. Članica je Hrvatskog društva filmskih djelatnika i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.