Preskoči na glavni sadržaj

Jure kockar

view in english
  • HR
  • 2015.
  • 55'
  • HD
  • boja

Nakon dvije godine u zatvoru, Jure se vraća doma i pokušava zadobiti povjerenje svoje obitelji. Nekoć je vodio vlastiti posao i imao mnogo prijatelja, a danas je obitelj sve što mu je ostalo. Jure je odlučan u namjeri da im dokaže kako nije okorjeli kriminalac, već čovjek kojeg je na krivi put navela ovisnost o kocki.

Režija
Marko Stanić, Denis Lepur
Scenarij
Paula Bobanović
Producenti
Marko Stanić, Denis Lepur
Kamera
Marko Stanić, Denis Lepur
Montaža
Marko Stanić
Oblikovanje zvuka
Marko Stanić, Denis Lepur
Glazba
Denis Lepur
Produkcija
Kadar 22
Potpora
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC)

Marko Stanić
Režirao je, snimio i montirao dokumentarne filmove Welcome to Zagreb (2008., za američko tržište), Marija hoda tiho (2009.) i Vidimo se za godinu dana! (2013.). Radio je kao redatelj i direktor fotografije na glazbenim spotovima i reklamama te kao snimatelj televizijskih emisija, serija, sportskih emisija itd.

Denis Lepur 
Radio je kao snimatelj glazbenih spotova i asistent snimatelja TV reklama. Radio je na filmovima Welcome to Zagreb (2008., suredatelj, snimatelj), Marija hoda tiho (2009., pomoćnik kamere, autor glazbe), Vidimo se za godinu dana! (2013., autor glazbe) i Potrošeni (2014., snimatelj).

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.