Preskoči na glavni sadržaj

Iza ogledala

view in english
  • 2011.
  • 47'
  • video
  • boja, crno-bijeli

Ovaj filmski autoportret napravljen je od filmskih inserata i dokumentarnih filmskih sekvenci. Film je u stvari kolaž–dijalog–konfrontacija autoričinog života i ljudi iz njene okoline te dvadesetak filmskih lica koje je igrala.

Režija
Jagoda Kaloper
Scenarij
Jagoda Kaloper
Kamera
Jagoda Kaloper
Montaža
Martin Semenčić, Miran Miošić
Producent
Nenad Puhovski
Produkcija
Factum

Jagoda Kaloper (1947) rođena je u Zagrebu, gdje se školovala te 1970. završila Akademiju likovnih umjetnosti. Iste godine primljena je u Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, čija je i danas članica. Kao slobodna umjetnica imala je više samostalnih i grupnih izložbi. Bavila se likovnim i grafičkim uređivanjem časopisa, opremom knjiga, kataloga i plakata, kreacijom kompletnih likovnih identiteta u industriji i kulturi, izradom i kreacijom keramičkog nakita, filmskom scenografijom i kostimografijom, postavom izložbi te godinama aktivno sudjelovala u vizualnom rješavanju urbanih problema.

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.