Preskoči na glavni sadržaj

I'm Nobody

view in english
  • HR, SI, RS
  • 2012.
  • 15'
  • HD
  • boja

Da morate napustiti dom u strahu za vlastiti život, što biste ponijeli sa sobom? Oni znaju odgovor. Izgubili su sve. Osjećaju se kao nitko i ništa dok drugi odlučuju o njihovoj budućnosti. Oni su tražitelji azila u zemlji koja ne voli strance.

Režija
Barbara Matejčić, Nina Urumov
Scenarij
Barbara Matejčić, Nina Urumov
Kamera
Barbara Matejčić, Nina Urumov
Montaža
Sandra Bastašić
Producenti
Oliver Sertić, Ana Hušman
Produkcija
Restart
Koprodukcija
Zavod Voluntariat (SI), Omladinski centar CK13 (RS)

Barbara Matejčić rođena je 1975. godine u Splitu. Radi u Zagrebu kao slobodna novinarka. Piše za tiskane i online medije u Hrvatskoj i regiji, uglavnom o društvenim temama i ljudskim pravima. Koordinatorica je u danskoj mreži za istraživačko novinarstvo u jugoistočnoj Europi SCOOP. Nagrađena je za najbolje praćenje LGBT tema u Hrvatskoj od 2000. do 2010. godine. 2014. godine dodijeljena joj je je godišnja nagrada HND-a Marija Jurić Zagorka za pisano novinarstvo.

Nina Urumov rođena je 1984. godine u Zagrebu, gdje je završila Pravni fakultet. Za vrijeme studija volontirala je u UNHCR-u Hrvatska, na ZAGIMUN-u i na Zagreb Film Festivalu. Pohađala je nekoliko radionica dokumentarnog filma, a I Am Nobody joj je prvi redateljski rad. 

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.