Preskoči na glavni sadržaj

Filmoškolci – mjesečni pregled novosti i događanja u području filmskog obrazovanja

U sklopu aktivnosti Projekta filmske pismenosti, počevši s nastavnom godinom 2020./2021., jednom mjesečno donosimo pregled odabranih domaćih i međunarodnih novosti i događanja u području filmskog obrazovanja i promicanja filmske pismenosti, a koji se odnose na audiovizualni sadržaj za predškolski, osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast. Filmoškolci su prvenstveno namijenjeni stručnjacima u području filmskog obrazovanja te svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji se u svojem nastavnom radu bave filmskom umjetnošću i stvaralaštvom. 

Filmoškolci se objavljuju u rubrici Novosti, a ako ih, kao i druge obavijesti u području filmske pismenosti, želite primati putem e-pošte, prijavite se na naš newsletter te prilikom potvrde adrese, u poveznici koju ćete primiti, odaberite listu “Filmoškolci”. (*Ako već primate HAVC-ove newslettere i želite se pretplatiti i na ovu listu, molimo da nam se javite na press@havc.hr.)

Kontakt: filmska.pismenost@havc.hr

U nastavku donosimo arhivu dosad objavljenih izdanja:

Filmoškolci – siječanj 2021.

Filmoškolci – studeni / prosinac 2020.

Filmoškolci – listopad 2020.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.